Деян Колев – Войната на небето
- Вчера пусна една статия в сайта си, която е озаглавена “Войната на небето приключи”. Коя война приключи?
Д: Приключи галактическата война, битката с рептилите, и то не само с рептилите, по-скоро исках да кажа, че беше отслабен щитът им и тотално разрушен. При това положение аз като капитан на ескадрилата на “Сириус”, трябва да обява, че битката за Черно море, където рептилите също имат база ще бъде на трети януари.
- Какво ще се случи през 2012 г, след като битката вече я няма и е приключила?
Д: След 2012-та България ще продължи по еволюционната спирала и хармонията и любовта ще възтържествуват най-после, както всички чакаме. След 2012-та ще дойде доброто е малко казано – хармонията, любовта и Галактиката на Земята, ще се виждат порталите и т.н.
- Всички ли ще преминат през този вибрационен скок, който се очаква да бъде на 21.12.2012 г?
Д: Всички седем милиарда няма как да стане. Или всички седем милиона, защото много ми е странно – седем милиарда жители – седем милииона българи. Всички няма да преминат и то аз не съм Господ да го определям, а просто такава информация тече по Акашовите записи и по галактическата спирала.
- Ами какво се случва с хората, които няма да могат да преминат тази вибрация и да влезнат в четириизмерното пространство?
Д: Това е техен личен избор. Чудя се просто дали е по рождение или така са си решили на Земята. Ще отидат на друга звезда, това съм го опоменал много точно в книгата “Аурата на България”.
- Този вибрационен скок казват, че ще е на една определена дата – 21.12.2012 г., но всъщност колко време ще й е нужно на Земята за да влезе изцяло в това пространство – в 4D?
Д: На Земята може да й е нужно от 2012 и 7 и 12 години – този процес е плавен, както всяко хармонично нещо в пространството. Така че, 2012 немога да преценя точно какво ще се случи – ще минем един велик резонанс, ще се видят и хубави неща, ще има и земетресения, но това е в реда на нещата.
- Тъй като енергийно пазиш България – какво се очаква да се случи по нашето Черноморие?
Д: По нашето Черноморие се очаква да има ударна вълна около 168 метра – казвам го защото го знам още от тригодишен, закодирано е в мен. Това ще се случи, ако не се обединим и направим три духовни центъра в страната като българи, като индиго, виолетови и кристални същности и любящи хора. Защото Израел строи храма на Соломон вече, а ние се бавим. Не че има нещо общо това с църквата, да не намесвам тази тема за тези продажни лъжци в черно, които въобще нямат място по Земята, но просто искам да им пожелая – 2012 наближава, резонанс ще има, и от един добър жест биха дарили манастирите на Фондация “Сириус 2018”, която е с отворени обятия към това нещо, за което междугалактически искрено им благодаря!
- Какво ще се изучава в тези духовни центрове, на какво ще бъдат обучавани всички индиго същности?
Д: В тези духовни центрове, за разлика от други учебни центрове на Земята ще се изучава визии, астрология, работа с висшите енергии, работа с измеренията, това което прилича на една индиго, виолетова и кристална същност на Земята. А не да учи, че България е създадена 681 г. и е на 1300 – 1400 години. Съгласен съм за цифрата 13000 – 14000, но България е на 13 – 14000 години – няма да го доуточнявам вече по всички телевизии вече. Смесвам доста теми, защото времето на победата идва, за всички галактически войни. Така че, предсказанията ми, които ги дадох,че идва време любящи хора да дирижират нещата – наближава.
- Ти работиш с аура камера вече две години, предполагам, че си изследвал доста голяма част от населението на страната. Имаш ли наблюдения колко от тях като процент са индигови същности?
Д: В България около 67 – 70% грубо, защото съм завършил икономика и обичам да смятам – са индиго, виолетови, кристални и бели същности. Това абсолютно накланя везните в полза на любящите хора, на това, че не само има прераждане, има Галактика, ще има 2012-та.
- Това значи ли, че всички енергийни битки вече са свършили, че хората няма да чувстват тези енергийни намеси?
Д: В предното ми споделяне много добре описах, че битката може и да е приключила – но това е, че е паднал централния щит, унищожени са ного от базите. Ние като българи си имаме мисия и призовавам всички индиго, виолетови и кристални хора да използват ултразвук, лъчи и сфери на 3.01.2012г., защото ние имаме да си свършим малка част от пътя, който има да извърви българския народ след 2012-та година.
- Това, че тези същности са индигови дава ли им “паспорт” за това, че минават този вибрационен скок?
Д: На някои от тях им дава, защото забелязвам в последно време и от изследванията ми последните две години в страната,че има и отрицателни индиго същности. Според мен трябва да се успокоят , да се върнат в истинското си състояние, да си станат пак положителни, за това и правя това споделяне и този филм – за да могат по-бързо да разберат,че битката е приключила, базата е унищожена, централния щит е паднал. Имаме да довършим малко неща, защото аз станах на 37, а от 20-годишен искам да си почивам и да видя малко хубаво на Земята. Така че, България е нужно да се вдигне за първи път от последните 20 гидни, от както съм тук и да ликвидираме рептилите в Черно море. Координатите ще ги видите на сайта.
- Къде е таза база, която казваш, че е най-голямата и е унищожена вече?
Д: Тази база, както излъчи сайта на андромедианците е била във както прочетох последното интервю в Източно Китайско море.Много съм щастлив, че както винаги знам, че не сме няколко същности на Земята, че този щит падна. Това предопределя много. Искам да се обърна още веднъж към сърцатия българиски народ – натиснатата пружина скоро ще се отпусне! Цялата истина ще се разбере за българския народ. И това, че съм изградил една енергийна защита – не съм го правил само аз – минимум 200 човека сами помагали в цялата страна, а 2000 минимум са влизали и са говорели с мен по време на цялата мисия.
- Каква подкрепа могат да очакват българите от теб?
Д: Българите няма какво да очакват от мен. Аз се раздадох достатъчно много откакто съм се родил за тях. Проблема е,че независимо какви способности имам и стихии, енергии и т.н., аз съм човешко същество и е редно да си припомним тези от първата вълна – 70-тите набори които са, как преди доста време имаше много любов на Земята и много хармония. Редно е всички, които се чувстват българи просто да подкрепят цялата кауза, защото времето наближава!
- Посъветвай го тогава как да се издигнат по-високо в духовно ниво?
Д: Точно българския народ, който е избран народ мога да го посъветвам да си припомни кой народ е, кои царе са стъпвали тука, кой е Боян мага, кой е учителя Беинса Дуно от Алфиола, кой е Орфей и да разберат, че дедите ни винаги са били (да не ги надъхвам на егоистичен ум) номер едно на Земята, но българския народ да преповторим пак е на 15000 години, държавата Идел, края на Атлантида бележи началото на България!
Партньори:
Auracamera.bg, indigouniverse.com, siriusfoundation.net
Филмът е за свободно разпространение
София, 2011