ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 30 ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19 ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

7. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ I - 14  ЛВ

8. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ II - 21 ЛВ

9. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА РУСКИ АУРА БОЛГАРИИ - 30 ЛВ

10. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА АНГЛИЙСКИ THE AURA OF BULGARIA - 30 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

{linkr:none}

{linkr:none}

ДЕТЕ ИНДИГО ЗА АУРАТА

Колкото е ПО-ОСЪЗНАТ човек, толкова по-адекватно и НЕПРЕВЗЕТО е неговото отношение към нашият,

Kакто вие казвате "Феномен". Позволете да изразя своето мнение (от първо лице така да се каже) по отношение на това - кои сме ние и какво е нашето предназначение. Надявам се това да ви е действително интересно. Тъй като аз си сътруднича с един от закритите институти (?) от 11 годишен, ето вече повече от 6 год., то аз имам (съвместно с учените) собствен поглед върху основните детайли по тези въпроси. Много от свръхчувствителните хора, които действително виждат нещо на енергоинформационния план (не е важно дали е екстрасенс, ясновиждащ или мистик от която и да е религиозна система) си схождат в едно: самата планета, а заедно с нея и хората имат сходна по цветова гама аура - КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТА. Ако бъда по-точен - не само по цвят, но са и от една енергоинформационна материя. Ето това е за което се говори в някои древни източници - И сътвори Бог човека от земя (от глина - в други източници). Но не и в буквалния смисъл. И ето тук има ИНТЕРЕСНА информация за вас. Планетата земя и всичко живо на нея - и птици, и животни, и насекоми, и дървета, и растения, и водните живи същества..., общо - всички-всички-всички... СВЕТЯТ С КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТ НАСИТЕН цвят! Именно - НАСИТЕН. Повечето хора имат бледен, помръкнал златист цвят.Въпреки че малко на брой хора на планетата имат същият цвят, който им е присъщ по ЕСТЕСТВО. По природа. Т.е. НАСИТЕН ЗЛАТИСТО-КЕХЛИБАРЕН. И проблемът тук е в осъзнатостта.

Колкото по-осъзнат става човек по отношение на себе си, себеподобните и обкръжаващата го среда, колкото по-искрено, адекватно и отговорно се отнася към света, в който Живее и към тези, с които той СЪСЪЩЕСТВУВА - толкова по се приближава до своето естество. И цветът на неговата лична аура става такъв, какъвто е на заобикалящата го среда - КЕХЛИБАРЕНО-ЗЛАТИСТ. Заобикалящата ни среда ни храни с материални и не толкова материални вещества, но на първо място - с Енергия и Информация. Ето тук се крият всичките ви беди и отговорите как да се справите с тях.

Вселената свети с цвят Индиго

Вселената свети в цвят Индиго

Ето ви го и отговора. Кои сме ние... и какво сме... Ако самата Вселена се опитва да ви помогне и да пробуди вашата отговорност и осъзнатост, ... до какво сте довели вашето Съществуване. Планетата е живо същество, но... СЪЗНАНИЕТО Й се различава от човешкото във връзка с нейното предназначение. И ТЪРПИ ТЯ НЕРАЗУМНАТА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА С ПОСЛЕДНИ СИЛИ. ЗАЩОТО ТЯ Е БИЛА СЪТВОРЕНА (както и всичко в този прекрасен свят) ДА СЛУЖИ НА ЧОВЕКА. НО ТЯ ИМА СВОИ ЗАКОНИ НА ФУНКЦИОНИРАНЕ И МЕХАНИЗМИ. КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ СРАБОТВАТ ПО СВОЯТА ПРИРОДА. ЗА ДА СЕ ЗАПАЗИ И ЗА ПО-НАТАТЪК БАЛАНСА НА ХАРМОНИЧНО МИРОУСТРОЙСТВО НА ФЛОРАТА И ФАУНАТА ВЪРХУ НЕЯ. Затова задачата на децата и хората-индиго е да призоват хората към ОСЪЗНАТОСТ, към ОТГОВОРНОСТ, към РАЗБИРАНЕ, към БЕЗУСЛОВНА ЛЮБОВ (която не поставя Условия). Любов - да се обича и облагородява, да се възвисява и вдъхновява. Всичко останало не е любов. Всичко останало е неосъзнатост. Защото логически помислете и осъзнайте - и ревността, и обидите, и емоциите, претенциите един към друг, постановката и изискнавето на условия - нима тове е любов? Каквато и да е обида - това е неосъзнато осъждане на любимия/любимата. Осъждане с чувства. А именно душата произвежда чувствата. Получава се - ОСЪЖДАНЕ НА ДУШАТА! И при това той/тя говорят, че обичат! Ревността - това е осъждане. Условията и претенциите по-скоро приличат на търговски взаимоотношения.

А нима Любовта - това са търговски взаимоотношения? Вие сте се объркали за много неща от своя живот - и в лични планове и в отношенията на цялото съобщество хора именно заради най-важното нещо. Заради ОСЪЗНАТОТО разбиране на това, какво е Любовта и защо тя е толкова важна за вашите животи! Вие сте сътворени от Любов и такава се явявате. И също - имате свободна воля за избор. И в това е ОТГОВОРА и ОТГОВОРНОСТТА!

А Индиго са най-обикновени хора, които са избрали в своето поредно превъплъщение (всеки на своето си място) да носи призив към възможността да не се допусне екологична и нравствена катастрофа на човечеството! Именно затова Вселената е добавила свой цвят (Своя информация-енергия) към тези хора - в помощ на техните малки, но важни мисии.

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

 

auracamera@gmail.com

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности