ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 30 ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19 ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

7. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ I - 14  ЛВ

8. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ II - 21 ЛВ

9. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА РУСКИ АУРА БОЛГАРИИ - 30 ЛВ

10. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА АНГЛИЙСКИ THE AURA OF BULGARIA - 30 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

{linkr:none}

{linkr:none}

КАЧЕСТВА НА ЦВЕТОВЕТЕ

Червен

По всички показатели това е много лечебен цвят, но изисква пределна предпазливост в "дозировката".

Червеният цвят допринася за активизация на кръвообращението, за нормализиране обмяната на веществата, а така също стимулира мозъчната дейност. Ако ви се налага да се захванете с решаването на трудни задачи, които няма начин да бъдат отложени, опитайте се зрително да си представите червен цвят, това ще ви даде сили. Когато умората и постоянното желание за сън ви пречат на работата, оцветете стаята или кабинета с нещо червено. Това могат да бъдат рози, картина в червени тонове, настолна лампа с червен абажур.

През зимата, когато всички ние сме подложени на простудни заболявания, цветотерапията препоръчва да се обръщаме за помощ към червения цвят, който съдейства за забавяне и прекратяване на възпалителния процес. Мускулите също са способни да реагират на червения цвят. Той допринася за отпускане на скованите стави.

По своята природа червеният цвят е цвят на възбудата. На него се приписва способността да повишава либидото и сексуалността. Действайки оптимистично, червеният цвят провокира настойчивостта, волята и бодрото разположение на духа.

Разбира се, с червения цвят никога не бива да се злоупотребява. Твърде дългото въздействие на червения лъч или просто стоенето в помещение с голямо количество червени предмети може да предизвика вълнение и дори агресия. При повишено кръвно налягане е възможно влошаване на състоянието, а така също и безпричинни изблици на гняв и раздразнение.

Оранжев

Древните мъдреци наричали оранжевото "цвят на съзиданието". Това е по-малко активен цвят от червеното, но за сметка на това действа по-последователно.

В цветотерапията оранжевият цвят се използва при всякакви нарушения в стомашно-чревния тракт, бъбреците и пикочния мехур. Ако човек страда от белодробни, сърдечни или ендокринни заболявания, медиците препоръчват у дома да се сложат оранжеви пердета. Това ще има положително въздействие върху организма. На оранжевия цвят се приписва способността да уравновесява хормоналното състояние на организма, например в период на менопауза. Нещо повече, оранжевият цвят влияе благотворно върху потентността.

Като цвят на плодородието, оранжевото помага да се победят умората, тревогата, страхът. Лекува нервните сривове и депресивните състояния, помага на човек инстинктивно да открие правилния път в своите действия и постъпки.

По своите противопоказания оранжевият е близък до червения цвят. Не е желателно на неговото действие да се подлагат лесно възбудими и раздразнителни хора. Ако спазвате диета, също бъдете нащрек - оранжевият цвят възбужда апетита.

Жълт

Наричат жълтия цвят "цвят на интелекта". Ето защо той се използва за умствена стимулация.

Жълтият цвят оказва положително въздействие върху целия храносмилателен тракт. Най-благотворно е неговото влияние при нарушения в работата на черния дроб. При акуратно използване с негова помощ се лекуват заболявания на кожата и централната нервна система. В цветотерапията наричат жълтия цвят "санитар". Той очиства организма от токсините, контролира теглото, тъй като стимулира отделянето на стомашен сок, необходим за храносмилането.

Ако вашата работа е свързана с голямо умствено натоварване, жълтият цвят ще ви бъде от голяма полза, тъй като помага за бързо усвояване на информацията, провокира любознателността, способства за ясна и точна мисъл. Той помага на човек да се избави от депресията и мрачното усещане за света. При това в цветотерапията този цвят се счита за много радостен и весел. Под въздействието му човек може да се избави от неувереността в себе си, от срамежливостта и натрапчивите мисли.

Зелен

Зеленият е най-уравновесеният цвят, символ на хармонията. Той директно е насочен към природата, очевидно поради това добре стимулира всички възстановителни процеси: зарастване на счупвания, растеж на нови тъкани и т.н. Това е по-универсален цвят в сравнение с червения или жълтия, поради което еднакво успешно "работи" и в сърдечната, и в бъбречните области. Зеленият цвят има умерено противовъзпалително и противоалергично действие. Оказвайки тонизиращо влияние, той намалява главоболието и стабилизира налягането. Зеленият е добър цвят за бременните жени, тъй като помага да се създаде атмосфера на спокойствие. Ако сте подложени на клаустрофобия, имайте предвид, че зеленото зрително разширява пространството.

От психологическа гледна точка зеленото е цветът на емоционалните взаимоотношения. Ако напоследък страдате от непрекъснати неприятности, зеленият цвят ще отслаби емоционалната възбуда и ще възстанови стабилността. Възможно е дори да ви подскаже най-доброто решение. Неутралната природа на зеления цвят определя неговата способност да поддържа равновесието във физическото и психологическото състояние на човек: той не е нито горещ, нито студен, нито активен, нито пасивен. От всички цветове зеленият е и най-достъпният в натурален вид цвят за човека. Минимум 4-5 месеца в годината дърветата и тревите влияят благотворно на общото състояние на всеки от нас.

Син

Синият е един от най-лечебните цветове, тъй като влияе благотворно на повечето системи в човешкия организъм. Неговата основна функция е болкоуспокояваща. Синият цвят се използва активно при лечение на изгаряния, възпаления.

Хипотониците обаче трябва да знаят, че този цвят понижава кръвното налягане. Специалистите по цветотерапия особено препоръчват синия цвят на жените при нарушения на менструалния цикъл, а така също и по време на климакс.

Синият помага и при треска. Под въздействието на този цвят се облекчава протичането на различни заболявания на ендокринната система, а в малки дози синьото се използва при лечение на заболявания на щитовидната жлеза и бъбреците. Той влияе положително на костната система и особено на гръбнака.

Едно от уникалните свойства на синия цвят е неговата способност да помага на човека в борбата с вредните навици - наркотици, алкохол, цигари.

Що се отнася до емоционалните разстройства, синият цвят е незаменим, ако човек трябва да се справи с безсъние, болезнени спомени, пренапрежение. Синьото предизвиква усещане за комфорт и спокойствие. Специалистите предупреждават, че "предозирането" с този цвят може да ви направи студени, потиснати и тъжни. Все пак, да завършим оптимистично: от древността синият цвят е смятан за цвят на осъществените желания и мечти.

Ако виждате в някои от цветовете избавление от всички свои здравословни проблеми, в никакъв случай не се занимавайте със самолечение, трескаво отправяйки се към магазина за мебели или дрехи, за да си купите нужните ви вещи в избраната от вас палитра. Дори в случай на пълно доверие към нетрадиционната медицина не забравяйте - това все пак е медицина. И тук трябва да се действа само след консултация с грамотни специалисти.

Страстта към определен цвят разкрива здравословните проблеми на човек

Сред любителите на червения цвят се срещат най-много хипертоници. А усещането за недостиг на червени оттенъци може да сигнализира за падане на артериалното налягане, нервно изтощение и хронична умора.

Почитателите на жълтия цвят страдат главно от травми и инфекции, тъй като изобщо не се грижат за своето здраве. А ако жълтото не ви достига в живота, тогава са възможни депресии и дихателни проблеми.

Любителите на зеленото са склонни към язва на стомаха, проблеми с храносмилането, запек. Ако не ви достига зеленият цвят, организмът ви може да реагира с болки в гръбначния стълб, главоболие, проблеми в сексуалната сфера.

Синият цвят е любим на хората, склонни към затлъстяване и алкохолизъм. Ако обичате този цвят, но той не ви достига в живота, появява се склонност към вегетодистония, алергии, кожни проблеми.

"Виолетовите" хора често имат белодробни проблеми, склонни са към астмоидни състояния на нервна почва и невродермити. Ако не ви достига виолетово, възможни са сърдечна аритмия, повишаване на кръвното налягане, проблеми с черния дроб.

Какво да облечете, ако се чувствате зле?

За повишаване на работоспособността и настроението отлично подхожда червеният цвят в дрехите. Не е задължително всички части на облеклото да бъдат в червено, достатъчен е някакъв ярък аксесоар в тази гама - чантичка, вратовръзка.

Ако се дразните по всеки повод, уморени сте, имате лош апетит - обличайте се в жълто. Жълтият цвят се отнася към естествените енергетици. За повишаване на работоспособността е полезно да се окачи в работното помещение репродукция на картини с преобладаващи жълти тонове, например "Слънчогледите" на Ван Гог.

Ако страдате от пристъп на бронхиална астма или бронхит - извадете от гардероба целия си оранжев "арсенал".

Усещате бодежи в сърцето, главата ви бучи, очите ви са силно уморени? Добавете в гардероба си повече зелено.

Ако имате проблеми с кожата, по-често обличайте сини дрехи. В спалня със сини тонове се заспива по-лесно, особено ако вкъщи е задушно и шумно.

При проблеми с храносмилането и колики синият тоалет може да донесе голямо облекчение. А ако сте простудили бъбреците си, загърнете се в лилаво палто. Лилавите тонове успокояват.

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

 

auracamera@gmail.com

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности