Get Adobe Flash player

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

nbox logo.png - 9.42 KbДеян Колев пред Nbox:

Вибрациите на Земята се увеличават, ставаме по-духовни и осъзнати

В България вече има 12 същества от 7-мата раса, те ни помагат в еволюцията, казва езотерикът

Деян Колев е роден 1974 г в град Ловеч. От малък е различен във всички аспекти – помни преражданията си и живота си на съзвездията Сириус и Орион. Като търсач на истината и мъдростта той се запознава с творчеството на всички големи духовни водачи. На 20 години вече е активен лечител и надарен с дарбата ясновидство. Завършва висшето си образование в СА “Д. А. Ценов” – Свищов, специалност “Маркетинг и реклама”. По това време той започва да събира първите си групи, където обучава своите състуденти в работа с енергии и прави контакти с духовните си водачи в големи групи. През 2009 г. внася единствената у нас руска Аура камера и става истински търсач на индиго хора у нас. Nbox потърси Колев да разкаже за увеличаващата се вибрация на Земята, до какво ще доведе тя, както и за духовното развитие на България.

- Г-н Колев, имате нова книга. За какво е тя?

- Най-новата ми книга се казва „Розата на щастието“. Тя скоро предстои да излезе от печат. Това е книга за това през какво съм преминал през последните 25 години. Моите пророчески сънища, знаците, които получавах, моите прераждания и моята мисия тук, на Земята. Едно от нещата, които съм написал е пророческия ми сън преди аварията в Чернобил през 1986 г. На 20 април сънувах Богородица гола. Тогава си помислих, че това е лошо знак и че нещо лошо предстои да се случи на човечеството. 6 дни след това се случи инцидента в Чернобил. Тогава бях едва на 13 години. След случилото се добих много голяма енергийна и физическа сила изведнъж. В книгата разказвам, че съм прероденият Николай Романов и за убийството на цялото ми семейство Романови. В друго прераждане съм бил Лъки Лучано, един от най-могъщите мафиоти. Нося много информация със себе си и ми е дадено да съм духовен учител. Сега, в този живот съм избрал да се родя в България, защото българите са свещеният народ, богоизбраният народ.

20131128_153400.jpg - 83.06 Kb

Продължение...

 

Деян Колев: 4 златни реки текат под България,а 1,5 милиарда са българите по света

Подземните градове – Агарта, са български,
а носители на българския ген са и маите, и повечето народи
в Европа, Азия и Латинска Америка, казва авторът на
Деян Колев: 4 златни реки текат под България, а 1,5 милиарда са българите по света
бестселъра “Аурата на България”
Наследници сме на атлантите и на най-великата световна империя – ИДЕЛ.
Това е паралелната Вселена на българите, в която и до днес живее учителят Петър Дънов
и най-великите наши сънародници, твърди феноменът Деян Колев. Икономистът,
станал известен като изследовател на ауричните структури, е публикувал в една
от своите книги карта на България с четири златни реки, които я пресичат,
а в „Дневниците на уфолога“ по телевизия СКАТ каза, че златото, дадено ни от Бог,
е на стойност 3 трилиона долара. В тази страна на всеки българин целогодишно се
падат по 10 кг злато, 10 кг кристали и 1 диамант, за да можем да отменим робството
и да бъдем свободни, поясни той.

Продължение...

 

Новости 3-ей международной конференции о Феномене Кайласа от 21.01.2016

Анонс доклада Даяна Колева, Болгария

«Связь Рила – Кайлас – Идель»

Деян Колев фото

Мой визит к Рила, нашей самой священной горе, активировало процесс прихода на землю нашего учения о том, что Идель – Учение Тангры, дающее как подарок вечную жизнь и идеальное сознание, которое преодолевает смерть. Это закодировано в символах, через которые делается настройка. Рила и Кайлас связаны лучами, которые являются частью энергетической защиты Идель, которую я построил.

Шамбала — центр духовной жизни Агарты. И Рила и Кайлас — входы в Шамбалу и Агарту. Тибет находился на территории древней Бактрии и Идель. В древних традициях сказано, что Шамбала — самый древний центр Космического Разума (Тангра). Согласно древним болгарско-чувашским отчетам Шамбала — волшебная страна Саргун, где пребывают счастливые бессмертные люди и боги. Правда и справедливость — высшее право для них.

Бактрия – древняя болгарская страна Бэлхара была сердцем великой империи Кушен – второй империи Хунас и Болгар. Она достигает своей самой большой власти под господством хана Ишка (110-144 годы). В то время это охватывало современные страны Афганистан, Таджикистан, Кыргызстан, часть Китая, Казахстан, Узбекистан, Туркмению, Иран, Пакистан и Индию. Союз Болгар и Ариев произошел в Бактрии. Бактрия была населена белыми мудрецами, произошедшими от ариев, ее столица назвалась Болг. Оттуда происходит наш этноним Болг (высоко стоящий) и Арий (свободный).

Конференция состоится 18-20 марта 2016 года в г.Варна, Болгария

Информационное письмо о конференции

http://www.mt-kailash.ru/news/novosti-3-ey-mezhdunarodnoy-konferentsii-o-fenomene-kaylasa-ot-21-01-2016.html

 

Новини от третата международна конференция за феномена на Кайлас

Изображение3 067

 

Продължение...

 

Връзката Рила – Кайлас – Идел

Деян Колев, България

Посещението ми на Рила – нашата най-свята планина, активира процеса на приземяване на нашето учение, това на Идел – Учението на Тангра, даряващо вечен живот, идеално съзнание и носещо победа над смъртта. Кодирано е от символи, чрез които се правят настройките. Рила и Кайлас са свързани посредством лъчи, който са част от енергийната защита на Идел, която изградих.
Шамбала е духовният център на Агарта. И Рила и Кайлас са входове към Шамбала и Агарта. Тибет е попадал в Територията на Древна Бактрия и Идел. В преданията се говори, че Шамбала е най-древния център на Космическия Разум (Тангра). Според древните българо — чувашки летописи Шамбала е вълшебната страна Саргун, където живеят щастливи безсмъртни хора и богове. Истината и справедливостта са висш закон за тях.
Бактрия — древната българска страна Балхара е била сърцевината на Великата Кушанска Империя – втората имеперия на хуни и българи. Haй-голямото си могъщество достига при ювиги хан Ишка (110-144 г.). Тогава обхваща днешните държави Афганистан, Таджикистан, Киргизстан, части от Китай, Казахстан, Узбекистан, Туркменистан, Иран, Пакистан и Индия. Обединението на болги и арии е станало в Бактрия. Бактрия била населена с бели мъдреци от арийско потекло, а столицата й се наричала Бълг. Оттам е и етонимът ни Бълг (високо издигнати) и Ари (свободни).
Българите създават първата си държава 17 000 пр.н.е – конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). Наследници на Българската Арийска държава Идел са древните Шумерска, Великата Уйгурска империя (наследници на която са Китайците), Индийска, Критска, Микенска, Троянска, Държавите на Майте, Ацтеките и Инките в Америка, Етруска (наследници на която са Италианската и Римската), Хунска, Дулобска, Дунавска, Киевска (Черна България-Бъдеща Русия и Украйна), Волжка, Хазарска, Турска, Унгарска държави.

http://www.mt-kailash.ru/bez-rubriki/vrzkata-rila-kaylas-idel.html

Продължение...

 

ВЕЛИКО! Българинът, който е бил на Атлантида разкрива каква е съдбата на България през 2016-та!

България е много по-древна, отколкото предполагаме, а бъдещето й ще бъде още по-славно, предава Топактуално.

Ива Сапунджиева, автор на предаването „Знаците“, излъчвано по Военния канал, проведе уникален разговор с Деян Колев – енергиен защитник и автор на книги.

Той е прекарал известно време в подножието на Рила, където осъществил контакти със същества от други светове.

ИДЕЛ е паралелната Вселена на българите.

Продължение...

 
Още статии...

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

гр. Ловеч

Телефон: 0877 158 444

prezidium palace.jpg - 201.08 Kb

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности