Get Adobe Flash player

ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 17ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

Димитър Бебратов

Рейки учителят Деян Колев твърди, че ако замерим с уреда аурокамера Димитър Бербатов, биополето му ще свети в индигово-виолетовия спектър, което преведено на земен език означава, че Бербо е дете индиго. „Митко е доста интровертен, надарен с безброй таланти. Той може да пише, рисува, за футбола дори не говорим“, споделя Деян Колев.

 

От няколко години Колев обикаля страната, за да издирва и обучава неосъзнати таланти, които по неговите думи са „спуснати на земята“. Според него първата вълна заляла човечеството с деца-индиго е през 1970 година. Експерти твърдят, че тези деца са със свръхестествени сили, които се прераждат на земята през период от 10 години. Втората индигово поколение се преродило през 80-те години. Рождената година на Бербатов е 1981, което според изчисленията на учените означава, че той принадлежи към втората индигова вълна.

Името на „индиговите деца“ произлиза от цвета на тяхната аура. Тези деца притежаващи такава аура са изключително умни, талантливи и със знанията и уменията си стряскат дори родителите си. Освен това те са много чувствителни, хармонични и любящи индивиди. Едно единствено негативно събитие в живота им, може да срине тяхната душевност и трудно се съвземат след това. Затова учените определят стресът като слабото им место. Не беше ли именно стресът, причината Бербо да се откаже от националната фланелка завинаги?!

Специалистите, както и Деян Колев вярват, че след две години (през 2012 г.) ще настъпи планетарен преход с разтваряне на човешкото съзнание. Този преход ще бъде в ръцете на новото поколение индигови деца. Други пък са на мнение, че тези деца ще спасят света през 2012 година.

Dim lights

Още статии по темата:

Деян Колев: Дете индиго дреме в Бербо


Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

гр. Ловеч

Телефон: 0877 158 444

prezidium palace.jpg - 201.08 Kb

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности