ПОРЪЧКА НА КНИГИ

1. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ"- 30 ЛВ

2. "ЗАБРАНЕНАТА ИСТИНА"- 19 ЛВ

3. "ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ I"- 21ЛВ

4. Живот в ТАНГ-РА"ЗЛАТНА КНИГА НА ВСЕЛЕНАТА ЧАСТ ІI"- 21ЛВ

5. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ I" - 14 ЛВ

6. "РОЗАТА НА ЩАСТИЕТО ЧАСТ II" - 14 ЛВ

7. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ I - 14  ЛВ

8. "СЕКСУАЛНА КНИГА НА ЛЮБОВТА" ЧАСТ II - 21 ЛВ

9. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА РУСКИ АУРА БОЛГАРИИ - 30 ЛВ

10. "АУРАТА НА БЪЛГАРИЯ" НА АНГЛИЙСКИ THE AURA OF BULGARIA - 30 ЛВ

ЕДИНСТВЕНО ТУК ПОРЪЧАЙТЕ

ПАКЕТ КНИГИ НА ПОДАРЪЧНИ ЦЕНИ!

rozata 1.png - 305.79 Kbrozata 2.png - 307.63 Kb

{linkr:none}

{linkr:none}

БГ вдовиците на мафията

Презрени или съжалявани, забравени или възкачени на върха, красивите вдовици на нашето съвремие носят своя кръст и се борят за оцеляване. Дамите, които ще изброя във втора­та част са овдовели след насилствената смърт на съпрузите си. Дали са били подготвени и са очаквали, че един ден това ще се случи, никой не знае. Как се справят сега и успешни ли са в на­чинанията си?

Цеци Красимирова Макар и да не е официална съпруга на застреляният в Ам­стердам Косьо Самоковеца, отношенията на двамата са били точно такива и „черната пантера” на българския моден поди­ум се е чувствала като истинската господарка на сърцето му. Скандалната манекенка е със Самоковеца в последната годи­на от живота му, когато той понaся тежки удари – срутване на контрабандния монопол, големи загуби от търговията с нарко­тици, атентат, убийствата на командирите на ударните му бри­гади и накрая – собствения му разстрел. Красавицата е с него на площад „Дам” когато той бива показно разстрелян в сърцето на холандската столица и дори е ранена в лицето от рикошет.

 

c14e60b03a31c429b4b5f200e92b6a660436efba.jpg - 108.40 Kbmaia-ilieva.jpg - 52.85 Kb

От тогава е и злият прякор, с който я наричат неприятелите й, Цеца куршума. За нея се говори, че е преобърнала живота му на 180 градуса и е променила коренно навиците му, включително да забрави мерките за сигурност в Холандия. Самоковеца е с мане­кенката докато истинската му съпруга си седи бременна в къщи.Винтимната биография на „черната пантера“ фигурират освен имената на Илия Павлов и на бащата на дъщеричката й – виден сикаджия, и това на Румен Маринов – Нарциса. Именно Нар­циса я запознава с Константин Димитров. Внастоящето също не липсват известни мъже, името й се свързва с Георги Ива­нов‑Гонзо, със строителният предприемач Любомир Йомов и с американският бизнесмен Майкъл Струмейтис (Биг Майк).

Сега Красимирова живее в каталонската столица Барселона където отново се оказва доста популярна в средите на най-бо­гатите. Никога не е посещавала гроба на Косьо и не комуники­ра с почти никой от този етап от живота си. След излъчваните папарашки кадри от жълт тв таблоид в началото на тази година се заговори за любовна афера на Цеци с пернишкия бизнесмен Иван Алексиев. Освен заради българските си забежки, напосле­дък Цеци се прибирала в родината само заради здравословните проблеми на близките си роднини. След като 18 годишната й дъщеря Джудит завърши образованието си, бившата манекенка планира да емигрира в югоизточна Азия.

Ангелинка Димитрова – Косьо Самоковеца Основната причина поради, която тя не бе приета в „клуба на черните вдовици”, е че е смятана за недостойна за компанията на „елита”.

Откъс от книгата "Розата на Щастието"

Цялата книга „Розата на Щастието"

както и другите книги на Издателството можете да поръчате Тук:

http://www.siriusfoundation.net/order.php

Беинса Дуно

аура

Един ден хората ще видят, че около тялото на човека има една обвивка. Докато тя съществува, човек е здрав, защото тя регулира топлината на организма. Под влияние на лошия живот тази обвивка се разкъсва и външните влияния причиняват болести. Тази магнетична обвивка обвива всички вътрешни органи и клетки на човека - Беинса Дуно

Контакти

 

 

auracamera@gmail.com

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности