Розовия кварц е прозрачна разновидност на кварца с интензивен или бледо-розов цвят.

Розовия кварц е прозрачна разновидност на кварца с интензивен или бледо-розов цвят.

От древноста се счита че розовия кварц е камъка на любовта.Според митологията Амур и Ерос са донесли розовия кварц на Земята, за да подтикнат хората чрез неговия жизнерадостен цвят към любов. От хилядолетия е почитан като камък на плодородието. Ако при шлифоване изпусне лъч, този къс се използва за магически любовни цели. Считало се е, че розовият кварц притежава силата да запазва приятелството и отваря сетивата на човека за всичко красиво.Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Носете под формата на бижу или дръжте в себе си розов кварц, когато сте отчаяни и искате да ви обичат и да се грижат за вас. Спете с яйце от розов кварц за да привлечете любовта в своя живот.

Вярва се още че премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване. Позволява на преносителя си да отвори и приеме любов от другитеи да разпознае безусловната любов на Вселената.

Лечителите го наричат „символ на здравето- смятат че неговата енергия е способна да излекува почти всички заболявания на тялото и душата. Розовият кварц добре влияе на сърцето, след прекаран инфаркт. Подобрява кръвообращението и оросяването на мозъка. Помага при проблеми с жлъчката и черния дроб. Описано е стимулиращото му действие върху сексуалността, при желание за дете.

Може да се носи от всеки,а Астролозите го препоръчват на знаците Овен, Телец, Везни и Риби.

Цени:

  • камък размер XL - 6 лв.
  • цена за кг - 80 лв.
  • отстъпка при поръчки над 5 кг

Контакти

 

 

auracamera@gmail.com

Фондация Сириус 2018

търсене

Съюз на Индиговите и Разпространяващите Истината за Универсума Същности